Het Winkeltje

In de historische binnenstad van Dordrecht, vlakbij de sfeervolle havens, staat het pand van Het Winkeltje aan de Binnen Walevest. Al sinds 1800 heeft dit pand een winkelfunctie, er waren o.a. een winkel in scheepsbehoeften en een café in gevestigd. De naam 'Het Winkeltje' sierde reeds de gevel van dit huis in de jaren 40, toen was het echter een kruidenier die hier zijn waren aanbood. In 1960 kwam er de winkel met modelspoorbanen in. De liefhebberij van B.J. Verheij vormde de basis van deze winkel die al meer dan 60 jaar klanten trekt uit Dordrecht en heel Nederland.

Assortiment

Fleischmann, Märklin, Trix, Roco, Faller, Pola, Kibri, Vollmer, Artitec, Wiking, Preiser, Heki, Woodland, Brawa, Busch, Viesmann, Lenz, Seuthe en Ulhenbrock. Ongeveer 4.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Mocht onverhoopt het artikel van uw keuze niet aanwezig zijn, dan kan dit alsnog besteld worden.

Reparatie


Naast reparatie van alle merken modeltreinen en raceauto's, kunnen wij ook treinen geschikt maken voor digitale systemen. Van uw reparatie krijgt u altijd vooraf een inschatting van de kosten. Er wordt in eigen beheer gerepareerd, uw trein wordt dus niet naar de fabriek opgestuurd wat in de praktijk vaak betekent dat u gedurende een maand of langer niet verder kunt met uw hobby. Verder is het mogelijk treinen in de door u gewenste kleuren over te spuiten, dus als u speciale wensen heeft, kunt u die kenbaar maken.

1960 ...

B.J. Verheij . . .

... 2005

. . . C.J. Verheij